Γνωρίστε το HypnoBirthing Greece

Γνωρίστε το HypnoBirthing Greece

Δύο δωρεάν MP3!

Δωρεάν ηχογραφημένη χαλάρωση 1: «Τι είναι η ύπνωση τοκετού HypnoBirthing Greece»;

Η ηχογράφηση αυτή σας εισάγει στα οφέλη της χρήσης ύπνωσης τοκετού στην προετοιμασία για τη γέννηση, καθώς και τα συγκεκριμένα πλεονεκτήματα του προγράμματος HypnoBirthing Greece. Θα μάθετε για τη σημασία της ολοκληρωμένης προσωποκεντρικής προγεννητικής προετοιμασίας HypnoBirthing Greece, και θα μάθετε για τις τεχνικές ύπνωσης που προσφέρει, όπως η «Ύπνωση Τοκετού με Ανοιχτά Μάτια». Θα ακούσετε για το πώς μπορείτε εύκολα να γίνετε επαναπρογραμματιστής του νου, το οποίο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πολύ πιο εύκολη και πιο άνετη εμπειρία γέννας για εσάς. Θα μάθετε με ποιον τρόπο το HypnoBirthing Greece αποτελεί το πιο εύκολο πράγμα που θα κάνετε για να προετοιμαστείτε για τη γέννηση του μωρού σας, απλά ακούγοντας μια συνεδρία ύπνωσης HypnoBirthing Greece κάθε μέρα. Ζήστε την εμπειρία HypnoBirthing Greece σήμερα!

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε/ακούσετε/αποκτήσετε πρόσβαση στο δωρεάν MP3

Δωρεάν ηχογραφημένη χαλάρωση 2: Συνεδρία ύπνωσης «Άμεσα Ήρεμη»

Το δεύτερο κομμάτι είναι ένα ξεχωριστό δώρο για εσάς, από το HypnoBirthing Greece! Αυτή η συνεδρία ύπνωσης σας επιτρέπει να βιώσετε και να απολαύσετε βαθιά φυσική χαλάρωση σε ολόκληρο το σώμα σας, κατά τη διάρκεια μιας ισχυρής εκπαιδευτικής συνεδρίας ύπνωσης. Θα επιλέξετε ένα ειδικό λεκτικό συνθηματικό που θα σας εκπαιδεύσει ώστε να χαλαρώνετε και να ηρεμείτε βαθιά, σε οποιαδήποτε κατάσταση, οποιαδήποτε στιγμή, στο μέλλον. Πόσο υπέροχο να είστε ήρεμες και να έχετε τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή, με την ανακούφιση του άγχους, ως θαυμάσιο παράπλευρο όφελος! Απολαύστε.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε/ακούσετε/αποκτήσετε πρόσβαση στο δωρεάν MP3

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*: Μην ακούτε ποτέ τις χαλαρώσεις ενώ οδηγείτε, όταν χρησιμοποιείτε μηχανήματα και γενικά σε οποιεσδήποτε συνθήκες στις οποίες χρειάζεται να έχετε την απόλυτη προσοχή σας.

Ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το!